top of page
Chelsie Bielkheden

Jag kommer ursprungligen från Kanada men flyttade till Sverige för 10 år sedan. Idag bor och arbetar jag på Södermalm, samtidigt som jag är mamma till två småbarn.  

 

Då jag alltid har haft ett stort intresse för hälsa och hur mat påverkar vårt välbefinnande, är jag utbildad kostvetare och personlig tränare.

I Kanada tävlade jag dessutom professionellt inom fitness.

Under flera år har jag därför arbetat med att sätta samman

dieter, recept och program för träning och hälsa, vilket också är bakgrunden till hur idén till Chelsie's föddes.

 

Jag hade en ständig längtan efter färska och hälsosamma

eko-produkter, utan tillsatser. Men de jag fann var antingen massproducerade med diverse sötande tillsatser, eller också fick jag ge upp smaken för näringsvärdet. Så en dag fick jag ett infall och beställde hem ekologiska nötter, frön, frukter, gryn och kryddor.

Kan inte dem, kan jag. Jag började rosta min egen granola som snabbt blev populär bland släkt och vänner. Beställningar började rulla in, och med samma spontanitet som jag rostade min första blandning, bestämde jag mig år 2014 för att öppna ett eget rosteri. Resan tog fart i mitt kök och ett år senare öppnades dörrarna till rosteriet på Bondegatan 47. 2018 lämnade vi Södermalm för större produktionslokaler i Nacka.

 

Idag har vi en växande produktlinje och finns i över 400 olika butiker och caféer runtom i Sverige. Det gör mig väldigt lycklig att se hur allt fler får upp ögonen för mina blandningar och en hälsosammare livsstil, och jag ser fram emot att fortsätta inspirera folk tillsammans med Chelsie's i flera år framöver. 

bottom of page