top of page
Chelsie Bielkheden

Jag kommer ursprungligen från Kanada men flyttade till Sverige för 12 år sedan. I dag bor jag med min familj på Söder i Stockholm, och är mamma till två barn. 

 

Jag har alltid haft ett stort intresse och passion för hälsa och hur mat påverkar vårt välbefinnande. Det gjorde att jag utbildade mig till kostvetare och personlig tränare. I Kanada tävlade jag professionellt inom fitness. Under flera år har jag arbetat med att sammanställa

dieter, recept och program för träning och hälsa, vilket också är bakgrunden till hur idén till Chelsie's föddes.

 

Jag hade en ständig längtan efter färska och hälsosamma

eko-produkter, utan tillsatser. Men de jag fann var antingen massproducerade med diverse sötningar och tillsatser, eller också fick jag ge upp smaken för näringsvärdet. Så en dag fick jag ett infall och beställde hem ekologiska nötter, frön, frukter, gryn och kryddor. Jag började rosta min egen granola som snabbt blev populär bland släkt och vänner. Beställningar började rulla in, och med samma spontanitet som jag rostade min första blandning, bestämde jag mig år 2014 för att öppna ett eget rosteri. Resan tog fart i mitt kök och ett år senare öppnades dörrarna till rosteriet på Bondegatan 47. 2018 lämnade vi Södermalm för större produktionslokaler, mikrorosteriet i Nacka.

 

Idag har vi en växande produktlinje och finns i över 500 olika butiker och caféer runtom i Sverige. Det gör mig väldigt lycklig att se hur allt fler får upp ögonen för Chelsie’s påsar och en hälsosammare livsstil, och jag ser fram emot att fortsätta inspirera till naturliga val med Chelsie's i flera år framöver. Tack för att du väljer Chelsie’s och är med oss på resan!

bottom of page