top of page
Köp- och fraktvilLkor

Allmänt

Chelsies.se säljer varor via internet till privatpersoner och företag i Sverige med person eller organisationsnummer. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. För kortköp där kunden är minderårig ansvarar fullmaktsgivaren för kortet.

 

Betalning

Vi accepterar kortbetalning med VISA eller MasterCard via Stripe och PayPal. I kassan kan du välja det betalningssätt som passar dig bäst. Betalning med Stripe och PayPal är säkrad genom SSL-teknologi då de båda är PCI DSS kompatibla.

 

Orderbekräftelse

En automatisk orderbrekräftelse kommer att skickas till din angivna emailadress när du har genomföt din beställning. Vad god se till att du lämnar rätt information.

 

Frakt

Du får dina varor inom 2-5 arbetsdagar efter att vi har tagit emot din beställning. Vi använder oss av varybrev via PostNord och DHL för att skicka våra produkter. En fraktavgift mellan 29-49 kronor kommer därför att tillkomma på din faktura. Vid beställningar på över 800 kronor tillkommer dock inga fraktkostnader. Beställningen levereras direkt till din postlåda. Om försändelsen är för stor för att rymmas i postlådan får du istället ett aviseringsmeddelande. Du hämtar då varan på närmaste utlämningsställe.

 

Chelsie's Organic Gourmet Products är ansvarig för frakt samt de potentiella skador på produkterna som kan tillkomma under denna. Om ditt paket skadas eller försvinner vid retur är det dock kunden som står för potentiella kostnader.

 

Ångerrätt och Retur

Chelsie's Organic Gourmet Products följer den svenska Konsumentköpslagen, vilket innebär att du kan returnera en produkt inom 14 dagar efter köp. Om du returnerar varan måsta den vara i oförändrat skick och välförpackad. Fraktkostnaden tillkommer även dig som kund. Summan för ditt köp återbetalas inom 30 dagar efter det att produkterna är oss tillhanda. Om du är missnöjd med din vara uppskattar vi om du mailar oss på info@chelsies.se.

bottom of page